...Pirítós

A blogot személyesen kezelem és igyekszem érdekes,friss hírekről posztolni.Ezen kívül megtalálható lesz néhány élménybeszámoló is.Miért Speedz? A válasz egyszerű.Versenyszerűen Gokartozom és szimulátorozom.Az élő versenyzésben igen csak jó eredményeket értem el eddig,és elneveztek Speedy-nek,ami annyit tesz: Gyors.Egyszer regisztráltam egy weboldalra,ahol felhasználónévként megakartam adni a Speedy-t,de a billentyűm angol volt,így Z-t írtam véletlenül,és el is mentettem.Azóta rám ragadt.

...még ropogós

  • MobilKém: Ha valaki aktívan használja a FB és a Google szolgáltatásait akkor gyakorlatilag mindent megtud ró... (2013.12.01. 17:07) Facebook: Kémprogram?!
  • Speedz: Az is gyönyörű.Bár a Duna TV bakiját nem tudja semmi túlszárnyalni: "Dzsenzön Bátön nyerte az Ausz... (2012.08.17. 00:53) Ismét egy RTL Klub baki
  • Speedz: Marha az,aki a világra teremtett.Nem tetszik valami,akkor szevasz,paraszt! (2012.08.15. 16:16) Macskaételen éltek a halott anya kisgyerekei

Michael J. Fox visszatér!

2012.08.16. 23:51 Speedz

A tévés és filmes világ egyik legkedveltebb alakja visszatér a főműsoridős sorozatok világába, ugyanis a Sony Pictures Television-nél készítenek vele egy egykamerás szituációs komédia pilotot.

 

Michael J. Fox a Könnyű nőcske című mozifilm rendezőjével, Wil Gluck-kal és Sam Laybourne-nel (Cougar Town, Arrested Development) közösen szállítják majd nekünk a humorbombákat. Habár jelenleg a pilot története még hét pecsétes titok, de legalább annyit lehet már róla tudni, hogy Michael élete inspirálta az alapötletét. A Sony-nál azt remélik, hogy 2013-ban képernyőre küldhető lesz a projekt, amiért megkezdődött a nagy országos csatornák között a licitháború. Állítólag az egyik csatorna meg se várná a pilotot, náluk azonnal megkapná az első évados berendelést a produkció.

Michael még 1982-ben tett szert komolyabb hírnévre a Családi kötelékek című szériával, amikor közben megkapta a Vissza a jövőbe főszerepét is, és így egyenesen világsztár vált belőle. 1991-ben diagnosztizálták őt Parkinson-kórral, de 1996 és 2000 között a Kerge város szitkomban is főszereplő volt. Betegsége ugyan gátolja, de ez nem befolyásolja a színészt, mert az utóbbi időben, több sorozatban is vállalt vendégszerepeket: Ments meg!, Férjem védelmében és a Félig üres.

Akik szeretik Micheel J. Fox-ot, márpedig sokan szeretik, így mi is, azok kedvéért megnézhettek egy részletet a Félig üresben nyújtott szereplésből, amiben önmaga paródiáját játszotta. 

Sorozatplanet

Szólj hozzá!

Címkék: Film Sorozat Ropogós Friss Back To The Future

A bejegyzés trackback címe:

https://speedy.blog.hu/api/trackback/id/tr434716686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása