...Pirítós

A blogot személyesen kezelem és igyekszem érdekes,friss hírekről posztolni.Ezen kívül megtalálható lesz néhány élménybeszámoló is.Miért Speedz? A válasz egyszerű.Versenyszerűen Gokartozom és szimulátorozom.Az élő versenyzésben igen csak jó eredményeket értem el eddig,és elneveztek Speedy-nek,ami annyit tesz: Gyors.Egyszer regisztráltam egy weboldalra,ahol felhasználónévként megakartam adni a Speedy-t,de a billentyűm angol volt,így Z-t írtam véletlenül,és el is mentettem.Azóta rám ragadt.

...még ropogós

  • MobilKém: Ha valaki aktívan használja a FB és a Google szolgáltatásait akkor gyakorlatilag mindent megtud ró... (2013.12.01. 17:07) Facebook: Kémprogram?!
  • Speedz: Az is gyönyörű.Bár a Duna TV bakiját nem tudja semmi túlszárnyalni: "Dzsenzön Bátön nyerte az Ausz... (2012.08.17. 00:53) Ismét egy RTL Klub baki
  • Speedz: Marha az,aki a világra teremtett.Nem tetszik valami,akkor szevasz,paraszt! (2012.08.15. 16:16) Macskaételen éltek a halott anya kisgyerekei

Száguldó cirkusz

2012.08.08. 19:31 Speedz

Nos,még nem tudjátok,de az egyik szerelmem az autósportok királykategóriája,a Forma 1.Ezért már így az elején is írnék róla,legfőképp az aktuális témákról fogok posztolni.Személyes kedvencemként kiemelném Kimi Räikkönen-t.

Ami a sajtót nagyon izgatja az az,hogy vajon ki lesz majd Fernando Alonso csapattársa jövőre,ugyanis Felipe Massának több mint valószínű,hogy kiadják az útját.Megmondom őszintén,ritka egy szemét banda az egész Ferrari.Hogy miért? Ott van a spanyol Alonso,aki 2010-ben a pénzével zseniálisan kiszorította Räikkönen-t,aki utolsó évében azzal a rozoga autóval olyat művelt,amire senki se lenne képes.Ennek ellenére elküldték,és kaptak egy Alonso-Massa párost.Azt még megértem,hogy a balesete miatt nem akarták Massát elküldeni,de,hogy miért nem tudták kivárni azt az egy évet,hogy vajon Kimi és Massa miként teljesít,azt már nem tudom megérteni.A brazil harmat gyenge a balesete óta,és meg kellett volna várni a 2010-es évet Räikkönennel,és Massát elküldeni helyette.Így most lassan a harmadik év,hogy szenvednek az autóval (talán már jó),míg egy spanyol-finn párossal sokkal több tapasztalatot tudnának gyűjteni az autóhoz,de nekik ez kellett.

Ugyan felmerült Kimi Räikkönen neve,mint 2013-as csapattársként,de hülyeség lenne,ha másodhegedűsként versenyezne.Nem hiszem,hogy ezért tért volna vissza.Pláne,hogy a Lotus nagyon jól halad.Remélem Spára tökéletesítik a fejlesztéseket és az új szuper drs-el az időmérőn is gyorsak lesznek.A futamon 90%-ra jósolom,hogy Räikkönen nyer.

Szóval hajrá Kimi,hajrá Lotus F1 Team!

Tehát ami a Fernando Alonso csapattársát illeti,nagy a homály.A lista elejére Vettelt és Buttont emelném ki,de nem zárnám ki Perezt és Rosberget sem.

Szólj hozzá!

Címkék: Ferrari Formula 1 Kimi Räikkönen Lotus F1 Team

A bejegyzés trackback címe:

https://speedy.blog.hu/api/trackback/id/tr564702049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása