...Pirítós

A blogot személyesen kezelem és igyekszem érdekes,friss hírekről posztolni.Ezen kívül megtalálható lesz néhány élménybeszámoló is.Miért Speedz? A válasz egyszerű.Versenyszerűen Gokartozom és szimulátorozom.Az élő versenyzésben igen csak jó eredményeket értem el eddig,és elneveztek Speedy-nek,ami annyit tesz: Gyors.Egyszer regisztráltam egy weboldalra,ahol felhasználónévként megakartam adni a Speedy-t,de a billentyűm angol volt,így Z-t írtam véletlenül,és el is mentettem.Azóta rám ragadt.

...még ropogós

  • MobilKém: Ha valaki aktívan használja a FB és a Google szolgáltatásait akkor gyakorlatilag mindent megtud ró... (2013.12.01. 17:07) Facebook: Kémprogram?!
  • Speedz: Az is gyönyörű.Bár a Duna TV bakiját nem tudja semmi túlszárnyalni: "Dzsenzön Bátön nyerte az Ausz... (2012.08.17. 00:53) Ismét egy RTL Klub baki
  • Speedz: Marha az,aki a világra teremtett.Nem tetszik valami,akkor szevasz,paraszt! (2012.08.15. 16:16) Macskaételen éltek a halott anya kisgyerekei

Mire is való a Facebook?

2012.08.09. 15:14 Speedz

A mai fiatalok már-már létezni sem tudnak a 2004-ben megalkotott Facebook nélkül,mely egyre inkább csak azt fogja eredményezni,hogy egyre több lesz a léhűtő.Ugyanis a függő diákok sokszor csak azért lógnak,hogy kedvenc közösségi portáljukon szörfölhessenek.Az alapvető,normális dolog az lenne,ha az ember naponta párszor felnézne az adatlapjára,hogy még is milyen hírek terjengenek,kik írtak neki üzenetet,esetleg melyik régi/új ismerőse jelölte őt be.

E helyett a facebook a spamek,reklámok tárháza lett.Szintén elterjedt a "mindenkit bejelölök,hogy több ismerősöm,több lájkom legyen". Ez még talán a Myvipen kezdett kibontakozni,hogy minél több ismerősöd van,annál menőbb vagy.

Én személy szerint naponta több olyan üzenetet is kapok az ismerőseimtől,hogy; „Légyszíves lájkold az oldalt,aztán a képet” és linkelik mellé a dolgokat.Lassan már az életkedve is elmegy az embernek ettől,hogy fellép,van három bejövője és abból kettő általában erről szól.Ilyenkor nyilván páran megkérdezik-ahogy ezt legutóbb tette valaki a facebook posztom alatt,hogy miért vagyok akkor fent? A válasz egyszerű: Mivel a facebookon manapság a legkönnyebb kommunikálni,elérni a másikat akár telefonon is,így nyilván az egyszerűbb,olcsóbb megoldást választom ahelyett,hogy a telefonomat töltögetném havonta háromszor,hogy telefonálhassak vagy sms-t küldjek.

A Facebook nem arra van,hogy minél több ismerőst bejelölj,lájkokat gyűjts és reklámozz.Hanem pontosan arra,hogy a lehető legegyszerűbben tartsd a kapcsolatot az ismerőseiddel,rátalálj arra,akit már régen láttál,régen találkoztál vele.Képeket,videókat és híreket ossz meg másokkal,és nem arra,hogy készíts egy fotósorozatot arról,hogy "Héj lányok!Tudtátok,hogy? A melleitek! Ide valók?" -gondolom mindenki tudja mire gondolok.

Borzasztó idegesítő,hogy a legtöbb ember manapság erre használja a közösségi oldalakat,ahelyett,hogy tényleg arra használnák amire van! Kapjatok már kicsit észbe,hogy nem csak egyedül vagytok azon az oldalon és nem csak a Ti dolgaitokra kíváncsi mindenki.Nem kell,hogy ismeretlen embert jelölj be,vagy elfogadd a jelölését.Unalmas! Ahogy az is,hogy: "Lájk és pontozlak" és társai... Szeretnénk végre normálisan tartani a kapcsolatot az ismerőseinkkel.

Szólj hozzá!

Címkék: Facebook Mire való a Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://speedy.blog.hu/api/trackback/id/tr394703800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása